Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Retro


Midsommarkjolen
mönstrad med röda rosor
hängde i skåpet
sedan långliga tider-
blev högsta mode i år




Bunden vers (Tanka) av vera gade VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-19 15:35

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Vintage kallas det visst. Får det bara hänga
tillräckligt länge så blir det modernt igen.
"långliga tider" vacker ordval.
2011-06-20

  Anna Maris
Ännu ett bevis på att världen, och allt i den, är cykliskt :) Fint reflektion.
2011-06-19
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP