Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fabriksvissla

 

 

 

ur-cell
sambandsofficer
enigma-maskin

jag undrar över
jag undrar under

emergency room

skador, emblem, synål
jag är streck
knota

larver och fjärilar
på ett bleck

huskropp
takpanna
slagskepp

Ordet
die Worte
huvudstad, ruin, amnesia

lejon och lamm
lamm och lejon

fabriksvissla
löpande band
löpmaskin

gratis, bergskedja, partisan
bergsmassiv, granskog, häst

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-06-19 19:43



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
här staplar du orden på ett intrikat sätt, skapar vilsenhet och spänning, mycket bra!
2011-06-19

  Anders Håkansson
kriget, hemskt
någon sa att freden var evig
men kriget?
2011-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP