Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min guddotter

Hennes lilla kropp, hennes mörka hår
Hennes långa fransar, hennes mjuka tår
Sträcker sig i sängen, solen skiner in

Hennes blåa pyjamas, hennes vattenglas
Hennes slitna nalle, hennes lakans fras
Gäspar nyvaket, lilla flickan min

Hennes storasyster, hennes storebror
Hennes mörka pappa, hennes ljusa mor
Blinkar trött, dagen den är din

Hennes lilla värld ryms i hennes hus
Från backens högsta krön ner till vassens sus
Allas våra hjärtan, hålls i handen din





Bunden vers av annarebecca
Läst 885 gånger
Publicerad 2011-06-19 21:47



Bookmark and Share


  Stjärnregn
Du måste vara en fantastisk gudmor! :-) bravo! Fin känsla i dikten.
2011-06-19
  > Nästa text
< Föregående

annarebecca
annarebecca