Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är min härskare

Du är min härskare
Och min konung på jord
Jag lyss till ditt namn
Och jag följer ditt ord

Du är min partner i allt
Min bästa kamrat
Jag låter dig veta
Det jag tar för privat

Du är älskaren min
Sant min man av män
Så möts vi om natten
Igen och igen




Bunden vers av annarebecca
Läst 376 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-19 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annarebecca
annarebecca