Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sluta skriva

jag kan inte skriva
inte ett enda ord räcker till
hur jag än försöker
skapar jag ingenting

och ändå försöker jag
så mycket jag förmår
tills jag till slut erkänner
att jag bör ge upp ändå

även fast jag varken kan eller vill
får det ta slut
då jag hekt enkelt inte förmår
skriva ett ord till




Fri vers av Nerak
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-19 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nerak