Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

92



fönsterutsikt


regn


droppar ytan

ögonvrå


en sommar utanför

i kall måndag


och orden ligger kurande

i tysta skuggor


ett eko

ett hjärta


ett minne i flykt





Fri vers av in effigie VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-06-20 08:04



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
och orden ligger kurande

i tysta skuggor


ett eko

ett hjärta



ett minne i flykt

_____________F...!


2015-05-15
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP