Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden

Tiden är ett tåg
Som dundrar fram
Okontrollerat, oundvikligt

Tiden är ett tåg
Ser den rusa förbi
Och jag står kvar på en småstadsperrong




Bunden vers av annarebecca
Läst 356 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-07-27 01:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annarebecca
annarebecca