Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lövvårtbitare i min gula vallmo


Entomologisk skönhet

Fint randiga spröt
grönprickigt tvärrandig kropp -
gräshoppebakben
En av H.C.Andersens
"Små Grønne" - är dömd att dö?




Bunden vers (Tanka) av vera gade VIP
Läst 516 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-06-20 16:28

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Jaseph
En välklingande tanka om
Leptophyes punctatissima
2011-06-20
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP