Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är så slarvig

 

 

 

 

det sjunger i mitt öga
när jag ser orden trivas

jag är så slarvig
med hjärtan



så: säg någonting -

tänk att få närma sig och bliva kvar
som den tillblivelse jag är



men, du -

jag är så rädd om dig
att jag inte ens vågar fråga

så: jag lämnar dig på en trottoar
går in i en affär   
               
och-kommer-aldrig-ut-igen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-06-20 19:25



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
JA det verkar som om detta handlar om diktjaget själv, om rädslan att se sig själv i ögonen, det är förvisso en svår uppgift!Mycket bra!
2011-06-20

  Anders Perols
Som om en av diktjagets olika jag lämnas kvar där på trottoaren. Mycket bra!
2011-06-20

  Gunnar Hilén VIP
Läckert !
2011-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP