Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vandraren

Mången är de steg som byggt den stig jag nu vandrar,
den stig som skogen omfamnar i sitt grepp.
Mången är de tankar vilket gav mig iväg ,
de tankar om dig, min käraste min.




Fri vers av eaglemountain
Läst 340 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-06-20 22:30



Bookmark and Share


  Lennart Johansson VIP
Ja. Man bygger steg efter steg. Bra!
2015-12-27

  Gunwale VIP
Just det - allt är så mycket mer sammansatt och djupt än man tror!
2011-06-21

  Mow Dean VIP
jag undrar om jag inte gått den stigen också...

bravo - så fint skrivet.
tack.
2011-06-20

    LadyFool
stilla och vackra ord..gilla!


låt stegen leda hem
2011-06-20

  Noomi Sjöberg.
Väldigt djup och fin text! Applåd
2011-06-20
  > Nästa text
< Föregående

eaglemountain