Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den stora dagen

Finns vid din sida på

den stora dagen,

dock inte till altaret

utan till graven...




Fri vers av jäntan
Läst 440 gånger
Publicerad 2005-12-30 22:12



Bookmark and Share


  angelicato
Den var härlig!
2007-01-27

  Oskar...
Oj, vad fantastiskt hemskt..
Så snyggt, men sorgsen.. Jag beundrar dig nog..
2006-03-10
  > Nästa text
< Föregående

jäntan

Mina favoriter
Trygghetsängeln