Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insvept i

 

Här och nu känns så väl igen;
gamla vindar som blåser genom
ett gammalt hus
På sexhundra meter avstånd
försvinner världen bortom solen
Somnar till ljudet av ett fotavtryck
på nedervåningen
på fjället
bland de vilda vidderna;
jag går på tur




Fri vers (Fri form) av Daniel_78 VIP
Läst 556 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-06-20 23:33



Bookmark and Share


  ßluie VIP
Sweet dreams! :)
2011-06-21

  Catharina Edin VIP
Härlig text! 'jag går på tur'. Bara det -
2011-06-21

    Tea Alex
Här och nu är ett ställe många längtar till. Glädjs du som där är.
2011-06-21

    ej medlem längre
bokmärkt.du är.
2011-06-20

    ej medlem längre
oh. gillar twistandet.
inledningen är saga
sen "På sexhundra meter avstånd
försvinner världen bortom solen
Somnar till ljudet av ett fotavtryck
på nedervåningen
på fjället
bland de vilda vidderna;
jag går på tur" ..
wow.

världen försvinner bortom solen...
och somnar till ljudet
av ett
fotavtryck!

..på nedervåningen..
på fjället.. (likväl!)..

då huvudet kan resa..
i fantasin kan jag befinna
mig varhelst.. närhelst
jag behöver..
och ikväll

behövde jag
vidderna..

även om dem blev
ett överflöd.. :)

tack för fin text..
2011-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP