Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En stor börda

Du har vänt på mitt liv upp och ner,
och varje dag ändrar du på det mer och mer.
Ibland vill jag inte att det ska hända,
men när jag ser dig börjar en låga inom mig tändas.
I mitt hjärta känns det här som en stor börda, och att jag nu måste börja skörda.
Varje gång jag ser dig tänker jag:
nu måste jag berätta,
men när jag tänker igenom det undrar jag om det kan vara det rätta.
Nu har jag bestämt mig: jag ska få svar på min fråga,
Annars får jag gå här och känna en stor plåga.




Bunden vers (Rim) av Maha!
Läst 314 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-21 13:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maha!
Maha!