Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill bara ha dig

Det är dags att bestämma sig nu
Så varför har jag så svårt att välja
Innerst inne så finns ju bara du
Men ändå har jag svårt att svälja

Du gör mig rädd och svag
Men ändå stark och varm
Det finns bara kärlekens lag
När jag är skyddad i din barm

Så varför tvivlar jag när du är borta
Det är nog valet av en riktning
livets dagar känns så korta
Och sällan chansen till omdiktning

Du känns så stor för mig
Kan jag verkligen ta det klivet
Att lämna ut mig själv till dig
Att lova dig hela livet

Men utan dig nu kan jag inte fungera
Så om ja nu ska välja allt
Är det dags att sluta sabotera
Jag är trött att ha det kallt
Jag orkar inte mera
....Jag vill bara ha dig utan komplikationer




Fri vers av robin_rl
Läst 315 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-22 01:06



Bookmark and Share


  PPQ
riktigt bra
2011-06-22
  > Nästa text
< Föregående

robin_rl