Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

följa John

 

 

 

Räknar mina lyckliga stunder.

Tillsammans med alla de
som gått före, går jag efter -

leker följa John med den döde,
härmar alla rörelser; ligger still.

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-06-22 12:07



Bookmark and Share


  Anya VIP
Mycket bra, säger massor till mig. Tack!
2011-06-23

  cilax VIP
tidens förbannade välsignelse
2011-06-22

  Ingela Svenson VIP
HUr man försöker lära sig bli människa men gör misstaget att härma fel? Bilden är väldigt expressiv!
2011-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP