Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kallas tvivel..

Livet har uppgångar och nedgångar.
Det vet ju alla.

Tankarna kan gå upp och ner.
Man väljer själv om man ska agera eller inte.

Man känner tvivel.
Men när detta tvivel sitter som en uggla på axeln.
Borrar ner klorna i skinnet och hela tiden påminner.

Är det då bara en av alla livets nedgångar som erbjuds.
Eller är det verklighet?
Är det då man måste agera.

Ta bort tvivlet eller ignorera tvivlet?

Livet spelar en ett spratt.
Många tvivel kommer i små paket.
Som försvinner vid nästa dag.

Men om magen värker.
Huvudet sprängs.
Och tankarna är någon annanstans.

Att agera, kräver mod och många delar av sig själv.

" Att våga är att tappa fotfästet en stund. Att inte våga är att förlora sig själv"

Och det värsta är att, jag tror att jag har förlorat mig själv så många gånger....




Fri vers av spegelbild
Läst 261 gånger
Publicerad 2011-06-22 17:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

spegelbild
spegelbild