Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag har sett henne där

 

 

 

All sin inspiration hämtar hon
från Kalle Anka & Co; jag har sett henne där,
när jag handlade på ICA i Ankeborg.

Hon skämdes, men det var ju bara jag.

 

- Jag säger ingenting, sade jag.
- Så har jag ingenting sagt, sade jag.

 

Jag bryter det löftet nu, för jag vill berätta
att hon skriver de vackraste dikter jag någonsin läst.

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catharina Edin VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-06-22 18:56



Bookmark and Share


  cilax VIP
och lady Shalott applåderar med mig
2011-06-22

  Ingela Svenson VIP
ICA i Ankeborg - obetalbart!
2011-06-22

  Ingela Svenson VIP
men så sammansatt, roligt och så snällt på slutet, gillar denna också!
2011-06-22

    ej medlem längre
Trevligt..var det Kajsa eller Mimmi ;) ?
2011-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP