Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skildringar om stillheten

Lyssna...

den vind som vandrar i skogen har något att berätta.
Ty den för med sig skildringar om stillheten och dofter från avlägsna platser. Vilket vandrar vidare mot nya marker, nu med dig omsluten i dess kraft.




Fri vers av eaglemountain
Läst 284 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-06-22 20:02



Bookmark and Share


  aol
Rofyllt vackert skaldat vännen
2014-10-06

  träsnidaren
Rofylld, levande och insiktsfull.
2013-10-05

  Lennart Johansson VIP
Jag tror det gick en sommar bredvid...
2011-06-23
  > Nästa text
< Föregående

eaglemountain