Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomrummet mellan mina händer

Du fattades länge
i tomrummet
mellan mina händer

Kände länge
din orakade kind
i min handflata

Kände länge
ditt huvud
dina andetag
på mitt bröst

Du fattades länge
i tomrummet
mellan mina händer

Nu gör du
inte det längre
det är en lättnad

©Ann Nehlin




Fri vers av ADI Nehlin
Läst 619 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2011-06-22 20:29



Bookmark and Share


  marie ohlson
Så vackert..sorgset men ändå hoppfullt!
2011-11-07

  wildrose
Varm text! Gillas!
2011-07-01

  lisa"puzzle"svensson
fint....även om saknad inte är ingen trevlig känsla
2011-06-27

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Så vackert. =)
2011-06-27

    ej medlem längre
Det måste vara en lättnad!
2011-06-25

  karenina VIP
fina minnen. det är både lite vemod men ffa en väldigt skön lättnad när man gått vidare
2011-06-25

  Ninananonia VIP
Härligt att höra... :)
2011-06-24

  Göran Gustafsson VIP
Med korta ord uttrycker du så känsligt och fint hur saknaden till slut släpper sitt grepp och kan föras in i minnenas arkiv. / Göran
2011-06-24

  Ewa-Britt Nilson VIP
Vara fri
så förbli
det bär
tills annat är...
Fint berättat!
2011-06-23

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Härligt sätt att uttrycka den där svårhanterliga saknaden.
2011-06-22

    ej medlem längre
Fint skrivet om saknad som inte längre är saknad, ett nytt skede har påbörjats.
2011-06-22

  mickech
En skön känsla, bra skrivet!
2011-06-22
  > Nästa text
< Föregående

ADI Nehlin