Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och jag som trodde jag var stark

Jag har aldrig känt mig så ensam,
som nu när jag behöver dig som mest.
Övergiven och helt utanför din nåd,
fumlar jag genom livets mörka gränder,
utan att förstår varför vägen delat sig.




Fri vers av edey
Läst 348 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-22 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

edey
edey