Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonstjärnor

Morgonstjärnor när jag hastigt reser mig upp

Grusig luft som är svårgenomskådlig

Spiller lite av kaffet ett brunt Spöket Laban bredvid mikron

Min fot krasar över en majskrok

Vokalträning brumljud och övningsgå

Koffeinet släcker stjärnorna en efter en
Solen letar sig in mellan persiennerna




Fri vers av Lyricanna
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-22 23:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lyricanna
Lyricanna