Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


jag vill fylla alla andra och dela bitar av mig själv.


jag vet att hon sa

det är upp till dig min vän
du kan leva som en nattfjäril
sprakande
virvlande
innerligt

men då finns bara aska kvar
när natten bryter mot morgon


























Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 793 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2011-06-23 13:44



Bookmark and Share


  ellenheiman
skitfint
2011-11-27

  amber
Åhå har haft den tanken jättelänge, men inte kunnat formulera den. Fast det gjorde du jävligt grymt!
2011-07-21

    ordskalv
Hellre lever man på gränsen till döden och utamanar sig själv hela tiden istället för att ligga på soffan och äta chips.
2011-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP