Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LyriskLimerick


Så var det bagarn från Bullandö
som sade till sin trinda fästemö
Sivan du är helt i min smak
jag har aldrig ältat finare bak
så pösiga klimpar..mon dieu!




Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 786 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2011-06-23 16:17



Bookmark and Share


  Anna*
Riktigt härligt med någon som uppskattar det lite rundare formerna =0) Strålande skrivet! Kram <3
2011-10-19

  Rune Thorsell
Tio poäng av tio!
Multissimo con brio!
2011-08-13

  erkki
Ännu en pärla ur den Bodilska buffén.

Herr Ruben han sa idealet...
...är yta med djup under skalet.

En framgång kan b'ro på nått galet
när hackat i degen blev malet
man tar sig bekymrad för pannan

ju efteråt har man ej valet
men hyllas med rätta. Tacktalet:
Har uppfinnarådra i vannan!
2011-06-28

  Linda CH VIP
Dagens första smile. Gillar din humor och dina härliga rim!
2011-06-27

  aol
låter götti göti
bagarn verkar nöjd med klimparna.

förresten grattis till antologinboken, jag beställde på vulkan min dotter hjälpte mej så fint det kändes när man hade boken i sin hand, vet du vilket boktryckeri som är billigast, det är ju gott om dom kraaaaaaaaaaam Bodil.
2011-06-25

  Lavinia Röd
Hehe, ja "mors bak luktar gott" :)))) Snyggt knåpat! Grattis till den fina antologin!
2011-06-24

  © anakreon VIP
Gudabeknådad!
Calle på Tången
2011-06-23

    ej medlem längre
Ja, jädrans!! Bagarna är ju kända för att ha bullar i ugnen och nu vet vet varför *S*
Du är för skön du Bodil!
Glad midsommar!
2011-06-23

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Hahaha.
Ja du Bullandö, det ligger inte så långt ifrån
där jag bor. Vackert så det förslår med en
enorm marina.
Ha en fantastisk midsommar kära du
2011-06-23

  Njord
ASG!
Härligt burlesk! Skrattar gott!
Glad Midsommar min vän!
Hoppas boken komit!
2011-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg
Bodil Sandberg