Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

omstart

det känns som man alltid börjar om från början

ingenting fastnar i medvetandet

det är som att jag inte bryr mig

inte om världen, inte om människorna omkring

inte ens om mig själv

det enda som alltid är med mig

är ordet, och behållningen av

ingenting

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-23 18:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen