Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I drömmar under midsommarnatten....

när vi möter naturen och dess väsen i det vackraste av världar....




Midsommarnattsdröm

I midsommarnattens dröm

Jag stiger in

Blomstersmyckad

Brud av midsommarnatten

Håret lindat med Förgätmigej

smyckat med klinten, den blå

och stolta prästkragar

Runt hjärtat jag bär en Rosenkrans

 

Himmelska dofter smeker mina sinnen

I ett skimmer utav ljus

glider jag sakta ut på ängen

 

I de glittrande daggdropparna

svävar väsen omkring

vävda utifrån en annan värld

toner i från en annan dimension

silvervita violiner

pärlemor flöjtar

väver samman toner

 till en gyllene fläta av musik

 

Svävande i cirklar

Helande

Skapar de mönster i våra hjärtan

Energier gnistrar

Världen tycks ha stannat

Allt finns där

I denna stund finns inget annat

 

Hjärtan slår samma slag

Pulsen gemensam

Sammanfogat

En helhet

En exixtens

 

I Nattens timmar

fram emot gryningstimmarna

Magin

Allt är ett enda stort magiskt ögonblick

Andetag

 för

Andetag

 

Uppbjuden till dansen

Älvdansen

träder in i cirkeln

Svävande

Silvertrådar kopplar samman

sinnen

En Själ

En tanke

Ett varande

 

Allting stannar

Evighetens oändlighet

totalt närvarande

 

i nuet

 

Gemensamhetens källa

Alltings ursprung

Livgivandet

Livet 

 

Frid i hjärtan

 

Gryningstimmarna närmar sej

Magin drar sej sakta tillbaka

Återgången

Vilan för väsen

Träder tillbaka tillen annan dimension

 

Kliver ut i från ängen

knyter av mej silverkronan

silverskorna

klädnaden av silvertrådar

upplöses

återgår till daggdropparna

 

Bär endst blomsterkransen

silverglittrande blad

röjer stunder som varit

Natten av magi

silverspår i gräset

minner om dansen i natten

 

Evighets spår i själen

lämnar plats för nattens drömmar

 

 




Fri vers av Anira
Läst 322 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-06-23 21:00



Bookmark and Share


    AA VIP
Mycket fins skrivet....och vackert.
2011-07-10

  Mona Drugge
Mycket vacker, härlig dröm. Fint skrivet.
2011-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Anira
Anira