Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

besvikelse

 

 

 

juni månad juli

vad går du efter när du köper bil -
färg vävnad tolerans?

augusti kokas torr på den lilla lilla spisen
i den lilla lilla stugan
med havrefältets vålnad som en blånad
över de ärvda babykläderna

är det nu jag ska dö?
spåkvinnan vägrar svara på mitt mejl -

allting är besvikelse
allting är otvättat
allting är smutsigt nu när jag börjat ångra mig

och ändå säljer den förbannade cykeln
på IKEAs parkeringsplats i snålblåst

medan miljöstationen havererar av sin egen tyngd
och kärnkraftverket springer på smala ben
över havrefältet och bort till Shanghai -

där jag senast såg dig -

i folkvimlet utanför teaterns låsta dörrar
och där går du
ut ur mitt minne
som ett huvud guppande bland andras huvuden;
som en stormvind på ett slagfält -

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-06-23 21:03



Bookmark and Share


  Raul Ström
Alldeles förbannat suverän - gick rätt in i hjärtat och mitt lilla arkiv med Edindikter. Man tacker !
2011-06-25

  Carola Zettergren
Jisses, så hejdundrande bra!
2011-06-24

  cilax VIP
allt är ett slagfält, ibland är vapnen blanka ibland grumlade. Vackert skrivet
2011-06-23

  Ingela Svenson VIP
Men så djävla fixerat! Du slutar aldrig att slå mig med häpnad!
2011-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP