Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När nöden kallar...

Blåljus och sirener kallade av nöden
Hjälper och räddar dig från döden

Larmande så att trumhinnan spänner den kommer
när det omkring dig brinner

Tjutande så att vägarna stannar far den fram
om svetten av dig rinner
och du från ditt medvetande försvinner

Skrikande den flyger fram blinkar sina ljus
om okänd med kniv i hand trängt in i ditt hus

Vrålande den tar sig fram i trakten
när sockersuget tagit över makten
Utanför din port den stannar och tutar
visar alla kalla pinnar och strutar
Och räddar dig och i sockerjakten




Fri vers av Lyricanna
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-23 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lyricanna
Lyricanna