Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vattendjur

 

 

 

I solljus förgås min själ,
huggs i bitar,
straffas med ond bråd död
för att jag gick upp på land -

ett vattendjur -

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-06-24 00:15



Bookmark and Share


  C.Wieske
Åh, den här gillar jag verkligen! Snyggt gjort!
2011-07-16

  Raul Ström
Så är livet bland oss amfibier
2011-06-25

  Ingela Svenson VIP
JA det är nog det som är orsaken till allt mänskligt lidande! Snyggt! Och bilden är formidabel!
2011-06-24

  Maiah VIP
Ja man kan straffas för konstiga saker... den här dikten är en tankeväckare
2011-06-24

  Nanna X
fyrbenta fisken?
du hör hemma här! ; )
2011-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP