Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känner ni våran sommar...

Känner ni våran sommar, den gladaste pricken
den, som i dag består oss med solvarma kicken
den har ju varje år på förförande blicken
därför ska den nu hyllas utav oss som fick den!

Sommar´n är alltid finast bland fina kamrater
Sommar´n är ju den bästa av alla magnater
Sommar´n är en av solkretsens aristokrater
Sommar´n ger gärna bort fler solkattsdukater!

Sommar´n ja den är livet för solskenshumöret
om vi kan greja stegen, så grejar den föret
ska någonting bli gjort, är det sommar´n som gör-et
för gammal vänskaps skull för den har ju gehöret!

Sommar´n den tar emot oss som barn uti huset
Sommar´n den har ju alltid det där goda suset
Sommar´n är bästa vännen, med finaste bruset
Sommar´n är för oss alla det skönaste ljuset!





Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-24 09:18



Bookmark and Share


  limerick VIP
Just en sådan sommar är du värd för denna sprittande glada text. Glad Midsommar önskar jag dig Ewa!
2011-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt