vafan håller jag på med

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vafan håller jag på med




-

stjärnexplosioner
i min mage
hals huvud

stryps av gråten
minns andetagen
pulsen

tankar fyller
mina ådror
likt blod

rött blod

orkar inte explodera längre
gråta tills jag tappar andan
och hjärnan blir till gelé

orkar inte älska
tappa bort mig i ordförklaringar till kärlek
gå sönder inför alla

de stirrar

drunknar i din bortvända blick
är en levande cirkus
uppträder inför publik

de stirrar

hur stoppar man tårar
när de rinner
hur stoppar man hjärtat
när det brinner

de stirrar än

med en nedsättande blick
kommer applåder

oövervinnliga är bara hjältar




Fri vers av fröken a.
Läst 290 gånger
Publicerad 2011-06-25 15:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fröken a.
fröken a.