Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

murstump vid Löfstad

ålderstigen mur
där finns en port och en grind
jag går in - och ut




Bunden vers (Haiku) av vera gade VIP
Läst 431 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-06-25 17:26

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP