Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ordkonst


Lust

Lust

 

Jag har lust

 

lust att göra

det du vill göra

 

lust att smeka 

det du vill smeka

 

lust att känna

det du känner

 

jag har lust

 

lust att mötas

där du vill mötas

 

lust att smaka

det du vill smaka

 

lust att göra

det du vill göra

 

jag har lust

 

passionerad

 

brinnande

 

flammande

 

het

 

lust

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 1229 gånger och applåderad av 49 personer
Publicerad 2011-06-25 19:48



Bookmark and Share


  Quasimodo
Härligt lustfylld och varmt het dikt som smeker sinnena!
2016-05-26

  Zandor
Härligt förmedlat! Känner att jag rycks med. Eller är det våren...!?
Får själv lust....;-)
2016-04-05

    Bo Malte
fint...får själv lust
2014-10-19

  M:tin
Jag tycker att det är väldigt fint och kärleksfullt med fysisk närhet, du beskriver det bra!!!!
2014-05-11

  Linda CH VIP
Strålande text! Rykande hett vibrerar din lust.
2013-12-09

    jaybird
En öppen deklaration så stark
kräver en lika modig partner.
Ett slags guldkantat ultimatum.
Smakfulla ordval.
2013-02-10

    Peter Romance
Vill läsa mer....fick läslust.

2012-10-10

  Rune Thorsell
Jag har läst mycken lyrik som skrivits av kvinnor men jag kan inte på rak arm minnas och nämna någon som så här hämningslöst lämnar ut sig själv. Jag tycker mig se hur du öppnar en ny dimension inom den erotiska lyriken. Kanske håller Sverige på att få en alldeles egen Sappho. Inte för tidigt. Fortsätt!
2011-08-13

    Birgersdotter VIP
Lustfullt och vackert
2011-08-13

  TT
...enkelt och omöjligt att värja sig emot...bara att applådera och drömma...och längta till nästa gång någon tänker så om mig...Gillar!!!
2011-06-26

    AA VIP
Lustfylld text. Härligt...
2011-06-26

  Peter Olausson VIP
härlig - och rytmen, upprepningarna, så suggestiva
2011-06-25

    Max Poisé
Så länge lusten regerar så rivs hinder.
2011-06-25

  mickech
Mmmm Nina lusten är härlig!
2011-06-25

    ej medlem längre
Härligt ärligt !
2011-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP