Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lejonet i mitt liv

Jag har ett lejon vistandes i mitt rum
Hans glittrande ögon gör mig stum.

Jag är inte rädd, nej! bara förbryllad,
Vilken pondus, vilket hjärta han borde bli hyllad.

Allt han har uthärdat för mig genom alla dessa år,
Tyder på inget annat än viljestyrka och kärlek som består.

Lejonet har stått ut med mig i vått och torrt,
Det är omöjligt att berätta allt så jag ska fatta mig kort.

Sjukdom är inget man vill ha i sitt liv,
Men lejonet har tagit mig igenom det med små men betydande kliv.

Att vara ett lejon innebär något fantastiskt och stort,
Därför tvekade han inte med att donera mig en njure och det var fort.

Lejonet som alltid finns med mig är något alldeles extra,
Det finns inget som detta lejon inte kan bemästra.

Lejonet i mitt liv besitter sådan charm,
Hans blotta närvaro gör mig så varm.

Utan detta lejon skulle mitt liv vara helt utan mening,
Därför önskar jag att för alltid ha honom kvar och känna hans varma smekning.














Bunden vers (Rim) av Maha!
Läst 347 gånger
Publicerad 2011-06-25 21:36



Bookmark and Share


  Lyricanna
Sååå bra, du lyckades få in känslan och de rätta orden i rimmad text. Applåd!!
2011-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Maha!
Maha!