Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om inte om

 

 

 

Jag vet exakt vad jag skulle ha varit
om inte om hade varit.

Mörderska
hade jag varit för att vi
har hemligheter så stora 
att de inte ryms.

Och det har jag sett i mig.

 

 

 

 

 

 




Prosa av Catharina Edin VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-06-26 01:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Modig och mogen insikt.
2011-06-26

  Deva
vilken självinsikt, och mod dessutom;-)
2011-06-26

  lodjuret/seglare VIP
samtidigt är vi 'litet till mans'
att bevara innerst var liten dans
av drömmar och begär
som annars är kärt besvär
blott de får minsta chans
2011-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP