Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här

HÄR

i tystnadens eko
växer i mellanrum ords
betydelse

i krukor av
Paus.




Fri vers av lärjunge
Läst 384 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-26 08:30



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
så vacker stiger bilden fram
2011-07-16
  > Nästa text
< Föregående

lärjunge