Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förväntan

Sträva humleblad
slingrar över kedjorna
doftar brygd

Sträva humleblad -
trädgårdsmästaren ärvde
denna möjlighet

Sträva humleblad -
Bacchus binder sig en krans
med stora förväntningar




Bunden vers (Haiku) av vera gade VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-26 08:59

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Alltid vackert när du diktar om växter och blommor.
Så även denna gång.
2011-06-26

  lodjuret/seglare VIP
spännande också, denna väntan
2011-06-26
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP