Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Googolplexhavet


Sitter här på stranden till själens ocean.

Ser vågorna skvalpande rulla in.

Sitter på kanten till själens universum.

Sitter på kanten av tillvaron.




Övriga genrer av Svante
Läst 476 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-26 15:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Svante
Svante