Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Årstavikens tempel

 

 

 

I Årstavikens tempel
jagar änderna brödbitar

Jag nedslås inte av någonting

Mellan popplar och björkar
står havet

Jag är beredvillig

Andhonans aptit
är större än hanens

Staden segnar ned på knä
och plötsligt är det kväll

I huset där stadsbor bor
tänds trapphusljuset

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-06-26 21:48



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"...plötsligt är det kväll".
Just precis.
Dagarna går med raketfart.
I synnerhet under semestern...
2011-06-27

  Gawain VIP
Låter så behagligt. Sjunker in i bilden och myser.
2011-06-27

  cilax VIP
vackert om kontemplation
2011-06-27

  anits VIP
Mycket fint och välfångat skrivet
om en dag
2011-06-27

  Ingela Svenson VIP
en ljuvlig sammanfattning av dagen!
2011-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP