Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortblekta minnen

Vem sörjer den som levde i ensamhet?
Ty bortblekta minnen av forna dagar spolar bort en hjältes bravader.




Fri vers av eaglemountain
Läst 302 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-26 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

eaglemountain