Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eget foto


Här och nu




Fri som en fågel
flyger jag
över vidderna
bergen
och skogsbrynet

i flykten
lämnar jag allt
som varit

visst kan jag
blicka tillbaka
men jag fäller
inga tårar längre

framtiden vet jag
ingenting om
men nuet

det har jag


i min


hand










Fri vers av Junitvillingen
Läst 346 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2011-06-27 00:09



Bookmark and Share


  jörgen g
Verkligt bra!
2011-08-01

  Peter Jr Eriksson
Klockren ! kommer alltid vara min favorit !
2011-07-21

    Birgersdotter VIP
så fint!
2011-07-18

  Maria T
Så skönt att vara fri
och vara glad.
Vacker bild
2011-07-18

  Anna*
Så underbart du skriver! Tycker om dina tankar! ♥
2011-07-17

    ej medlem längre
Kan man se i hand

gillar din dikt

hur som helst
2011-07-15

  Osvalds_Dotter VIP
Vi lever här och nu,
och det fångar du i dina rader.

Att se tillbaka,
se det förgångna som erfarenheter.
Se tillbaka,
men vandra stigen
framåt i livet,
mot framtiden.

Ha en vacker dag -
Här och Nu.

Kram
2011-07-02

  M M Mannheim VIP
Härligt om att vara här och nu!
2011-06-29

  erkki
Du förmedlar sinnesstämningar ur en tillvaro som berör. Man märker att du har dig själv, och är stolt över det. Finns all anledning! Ett så stabilt NU borgar för en bra framtid! Gratulerar!
2011-06-28

  Bodil Sandberg
En fantastisk hyllning till Nuet ..den korta unika stund som aldrig kommer tillbaka igen här och nu i våra händer

very beautiful!!!!☼
2011-06-27

  lisa"puzzle"svensson
nuet, det vackraste...
2011-06-27

    Max Poisé
Insikten...eller Carpe Diem är måhända en klyscha i vår cyniska värld, men ack så sann att efterleva. Att ta och uppleva stunden kräver sina uppoffringar och erfarenheter.

Tack för denna min vän!
2011-06-27

  Ninananonia VIP
Ja nuet har du i din hand... mycket vacker poesi.. :)
2011-06-27

  Peter Olausson VIP
gott, och ditt nu är skönt med tanke på fotot!
2011-06-27

  aol
fin poesi och så vackert foto
2011-06-27

  Järnkatten
Låter gott, vilket vackert foto :)..
2011-06-27

  sulimaa
Härliga levnadsglada ord!! :))
2011-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen