Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

står staty

 

 

 

jag står staty i parken

fontänen spolar mig ren
barnen kastar önskeslantar

så ska jag göra min rikedom

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-06-27 13:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
praktiskt så här i värmen
2011-06-27

    lärjunge
En synnerligen genomtänkt idé!:-))) Och lönsam!!!:-)))
2011-06-27

  Börje Larsson
Enkelt och bra!
2011-06-27

  anits VIP
Underbart, vilket bra knep
2011-06-27

  stella
Äntligen har du kommit på det! :)
2011-06-27

  Ingela Svenson VIP
Hohahi vilket knep, och vilken märklig stämning du skapar med denna till synes enkla text!
2011-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP