Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vågar jag släppa ut den här texten? Ja det är inte jag det här heller. Påhittat helt och hållet...


(Jävligt) Personligt brev

Hej!
Mitt namn är Arja Bitterholm och jag söker motvilligt kassatjänsten i er butik. Jag vet att om jag får jobbet så får jag en stor platt röv och magen kommer att hänga ner mot knäna inom några år. Dock måste man ju söka en del tjänster när man är inskriven på Arbetsförmedlingen. Jobbet känns föga intressant eftersom att det är en heltidstjänst och jag har inte tid att jobba så mycket. Jag har ett hem att sköta och några illmariga ungar att uppfostra!
För att jag ska kunna fortsätta att erhålla a-kassa är jag så gott som tvungen att söka den här tjänsten. Jag måste överleva på något sätt. Efter att ha misslyckats totalt i allt vad som heter studier så är det bara tjänster av den här typen som är sökbara för min del. Jag har provat söka sådant som intresserar mig så som t ex läkare, psykolog och veterinär men får ständigt svar att jag saknar adekvat utbildning. Suck…
Jag är för det mesta ganska trevlig förutom en viss vecka varje månad då är jag skitförbannad varje dag så det är något som du som arbetsgivare och kunderna måste stå ut med. Eftersom att jag har småbarn innebär det att jag kommer att vabba ganska ofta och själv drabbas av diverse småbarnsvirus som gör att jag kommer att vara frånvarande en hel del.
Jag kommer inte slösa med min röst genom att småprata med kunderna. Ett leende kan jag väl släppa ifrån mig lite då och då och ett lågt hej kan jag klämma fram om jag anser det nödvändigt.
När det gäller lönen vill jag ha minst 25000 kr ut. Jag har två barn att försörja och en jävla massa smslån att amortera.
Vill du veta mer om mitt misslyckade liv är du välkommen att höra av dig!

Kalla hälsningar
Arja




Övriga genrer av Lyricanna
Läst 452 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-06-27 14:05



Bookmark and Share


  erkki
En bra text. Jag tror den kan vara realistisk. Om man går från tanke till ord. Jag ska just nu gå till en affär och handla. Tjejen i charken är egentligen rätt söt men ler aldrig. Jag tycker synd om henne.
2011-06-28

    Max Poisé
Hahaha, med den ansökan kommer du hur långt som helst...Jag lovar! Även påhittat...
2011-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Lyricanna
Lyricanna