Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läs mer på: katarinaonils.wordpress.com


Stockholmsskönhet

Kväll i sommarljus
föreställning passerat
smaken av Stockholm




Bunden vers (Haiku) av Katarina O´Nils Franke
Läst 392 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-27 20:29



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Du är ju själv en stockholmsskönhet.
2011-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Katarina O´Nils Franke
Katarina O´Nils Franke