Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rygglös

Min rygg har gått av därför sitter jag
rygglös. Kotorna ligger vid usb-minnet i en burk
tigerbalsam




Fri vers av Lyricanna
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-27 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lyricanna
Lyricanna