Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnan

Du tar upp en nyfallen stjärna och snabbt stoppar du den i munnen
Du ler finurligt och jag kan omöjligt få dig att öppna munnen
Efter en stund spottar du ut fem armar men kroppen den har du redan svalt
På väggen sitter en rund fet spindel och stirrar på oss




Fri vers av Lyricanna
Läst 177 gånger
Publicerad 2011-06-27 23:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lyricanna
Lyricanna