Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mamma

Mamma mamma mamma
När magen din är tom
Du är för söt när du
Formar munnen
Och kallar på mig fast
Att du inte riktigt vet
Eller så vet du
Precis




Fri vers av Lyricanna
Läst 296 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-06-27 23:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lyricanna
Lyricanna