Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

denna långsamhet

 

 

 

denna långsamhet

bort från fönstret
undan från mörkret

denna undfallenhet

 

Hur många gånger måste jag gå
uppför trappan till min barndomsbro
innan porten stängs för evigt?

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-06-28 11:29



Bookmark and Share


  Raul Ström
Bron över .......
2011-06-29

  Ingela Svenson VIP
som att människan befinner sig i ett vacuum,där endast upprepning råder och evig skugga över allt, tomrum och ickevara, så skrämamnde
2011-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP