Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tvillingflicka

 

 

 

samtidigt som jag
föddes en annan; en bättre

hon är min
oidentifierade tvillingflicka

vi två mot världen

jag parerar slagen
och hon tar dem

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-06-28 17:57



Bookmark and Share


  Anya VIP
Bra beskrivet psykologiskt skeende. Gillar mycket!
2011-06-30

  Raul Ström
Man lär sig alldeles för sent att fightas
2011-06-29

  stella
Så perfekt!
2011-06-29

    ej medlem längre
Carpe diem
2011-06-28

  Börje Larsson
kort men djupt och med humor dessutom. vad mer kan man begära?
2011-06-28

    ej medlem längre
fantiserade ofta som barn om en tvillingsyster, förstår nu att hon finns...
2011-06-28

  Nanna X
o shit så känner jag ofta
fast tvärtom
2011-06-28

    ej medlem längre
snyggt! och vilken skön tanke!
2011-06-28

    ej medlem längre
Bra !
2011-06-28

  Ingela Svenson VIP
ja som brukligt är, detta är mycket välfunnet,
2011-06-28

  Magnus P.
Denna korta men slagfärdiga text tilltalar mig riktigt mycket.
Tycker den är fantastiskt bra.
2011-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP