Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt luder.

Låt gå, det är okej
Biologin har talat, ingen snabel, avsaknad av grej
Strunta i hur det sliter sönder dej
Gå över bäcken, du har ingen talan, ropa inte hej

Låt dem taffsa, klämma, dra
Låt dem frustrande komma, sova gott, sen är det bra
Va! Lite rajtantajtan måste karlarna få ha!
Tjafsa inte, ligg still på rygg kvinna, så ska det va

Du fruntimmer, ditt luder, svaga individ
Tig, sära benen och lid




Fri vers av Äppelina
Läst 424 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-06-29 18:02



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
skönmässigt sarkastiskt goheligt skriven.

Kvinnan bör vördnas som den gudinna hon är - detta oavsett hur hon är.
2011-12-03

  Armo
Grymt bra text! Rå, avskalad, cynisk och i stora deler av världen en verklighet.
2011-11-24

    ej medlem längre
*applåderar för fullt*

Vad kan man säga, vår råa verklighet gör sig bra nedprintat!
Hoppas alla mansvin läser och inser!
2011-06-30

    ordskalv
Rått och ögonöppnande för alla idioter som fortfarande är blinda. Du skriver så som många inte vågar i vårt avlånga mellanmjölksland. Fler som dig behövs! Du förtjänar alla applåder som finns!
2011-06-29

  LassO
kul text tyvärr är dess innebörd, lite för sann för att de ska va kul
2011-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Äppelina
Äppelina