Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

speglar

 

 

 

först ser jag på handen
sedan ser jag på foten

och jag ser att de speglar varandra

att vänster blir höger
och att jag inte hör hemma här

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 574 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-06-29 20:28



Bookmark and Share


  Anya VIP
Gillar!
2011-06-30

  cilax VIP
Å, mystiskt, vackert
2011-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP